trtunahan7 Administrator
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Yaş : 12 Konum : İstanbul Basketbol size ne ifade ediyor : Houston Kayıt tarihi : 01/01/08
| Konu: Frmbasket Moderatör Alımları Çarş. Ocak 02, 2008 8:26 pm | |
| Forumda görev almak isteyen üyeler :
ADINI: YAŞINI: İSTEDİĞİ BÖLÜMÜ: ÇEVRİMİÇİ SÜRESİNİ: MSN ADRESİNİ:
Yazarak başvurularını bizlere sunabilirler.
BAŞVURULARINIZ 1 - 5 GÜN İÇİNDE DEĞERLENDİRİLECEKTİR!!! | |
|
Lord of Rage Administrator
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 32 Yaş : 15 Konum : Evden ;)) Basketbol size ne ifade ediyor : İfade etmeyen birşey sölersem daha az olur Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Frmbasket Moderatör Alımları C.tesi Şub. 02, 2008 12:22 pm | |
| ADINI: İlper YAŞINI: 16 İSTEDİĞİ BÖLÜMÜ: Hasan'la konustuk... ÇEVRİMİÇİ SÜRESİNİ: belli olmaz MSN ADRESİNİ: lord_of_rage@baris-akarsu.netayrıca 3 tane basketbol sitesi yazarıydım... Ve kendi actıgım 2 tane 300er üyesi bulunan forum sitelerim vardı kapadım ama... Bu işte tecrübeliyim anlıyacagınız Herhangi Bir Yer Vermek Zorundasınız !!! Başvuru Reddedildi !!! | |
|
vincekutay Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 844 Yaş : 28 Yaş : 12 Konum : İstanbul Basketbol size ne ifade ediyor : Şov-eğlence:D Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: Frmbasket Moderatör Alımları Çarş. Mart 26, 2008 9:50 pm | |
| ADIM:Kutay
YAŞIM:12
İSTEDİĞİM BÖLÜM:Admin Yardımcısı
ÇEVRİM İÇİ SÜREM:Her gün girebilirm ama saatleri belli olmaz
MSN ADRESİM:alex_kuti@hotmail.com
MESAJINIZ KAYDA ALINMIŞTIR | |
|
allenhasan Administrator
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 28 Basketbol size ne ifade ediyor : kısacası herşeyi :D Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Frmbasket Moderatör Alımları Cuma Mart 28, 2008 4:19 pm | |
| aferin kutay ben yaptım seni hee | |
|
vincekutay Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 844 Yaş : 28 Yaş : 12 Konum : İstanbul Basketbol size ne ifade ediyor : Şov-eğlence:D Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: Frmbasket Moderatör Alımları Cuma Mart 28, 2008 5:47 pm | |
| Bilioruz kör değiliz gödük | |
|
McGRADY_HOUSTON Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Basketbol size ne ifade ediyor : Tutku_Hırs_Zafer_ Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: Frmbasket Moderatör Alımları Salı Nis. 08, 2008 4:50 pm | |
| ADINI:DENİZ YAŞINI:18 İSTEDİĞİ BÖLÜMÜ:ADMİN YARDIMCISI ÇEVRİMİÇİ SÜRESİNİ:HERGÜN BURDAYIM AMA SAAT DEĞİŞİR MSN ADRESİNİ:bjkdeniz_@hotmail.com
KAYIDINIZ GÖZE ALINMIŞTIR 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE MESAJ GELİCEKTİR | |
|