FrmBasket
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FrmBasket

Türkiye'nin Çaylak Basketbol Sitesi

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Peja: Kapono hak etti

3 posters
YazarMesaj
allenhasan
Administrator
Administrator
allenhasan

Basketbol size ne ifade ediyor : kısacası herşeyi :D

Peja: Kapono hak etti Empty
MesajKonu: Peja: Kapono hak etti   Peja: Kapono hak etti Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 4:09 pm

All-Star etkinlikleri çerçevesinde yetenek yarışmasına katılan New Orleans Hornets'in yıldızı Chris Paul, finalde Deron Williams'ın gerisinde kalarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğa ulaşmayı başaramadı. Genç yıldız yarışmanın ardından merak edilen soruları cevapladı.

- Deron Williams'la aranızdaki rekabet hakkında neler söyleyebilirsin?

Chris Paul: Evet, aramızda her zaman rekabet var; ancak bugünkü yarışma eğlenceliydi. Yetenek yarışmasında ilk kez ikinci tura kaldım. Şutu ikinci denememde sayıya çevirebildim ve Deron da parkuru 25.8 saniyede tamamlayarak aşılması gerçekten zor bir dereceye imza attı. Daha iyi bir derece yapamadım, ancak eğlenceliydi.

- Çocukken televizyondan izlediğin All-Star etkinliklerinden aklında neler kaldı?

CP: Işıklar ve değişik kıyafetler gibi ilgi çekici her şey hala aklımda. Şimdi bu heyecan verici organizasyonun bir parçası olmak ise kesinlikle hayal edemeyeceğim bir şeydi.

- Sürekli izlediğin ve yaptıklarıyla seni hayrete düşüren bir oyuncu var mı?

CP: Evet, Michael Jordan. Yaptıklarıyla her yıl en değerli oyuncu seçilmiş, smaç yarışmasını kazanmış gibi geliyor bana. Aslında onu bireysel olarak tanımam da başarılarını daha da anlamlı kılıyor.

New Orleans Hornets'in bir başka yıldızı Peja Stojakovic ise, daha önce iki kez şampiyonluk yaşadığı üç sayı yarışmasında son şampiyon Jason Kapono'nun ikinci kez üst üste mutlu sona ulaşmasını engelleyemedi. Sırp yıldız yarışmayla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

- Yarışmayı kaybetmek seni hayal kırıklığına uğrattı mı?

Peja Stojakovic: Hayır, yalnızca eğlenmeye ve All-Star hafta sonunun tadını çıkarmaya çalıştım. 3 sayı yarışmasının gerçekten zor olduğunu ve Jason Kapono'nun şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorum. İsabetli şutlar attı, tebrik ediyorum.

- Kapono'nun yüksek yüzdeyle kullandığı şutları izlerken aklından neler geçti?

PS: Yarışmaya kötü bir başlangıç yaptığım için kazanma şansımın olmadığını biliyordum. Bir önceki gün belirttiğim gibi, maç içinde şut kullanmaktan çok farklı. Düzgün bir şekilde ısınamadan sahaya çıkıyorsunuz ve isminiz anons edilene kadar bekledikten sonra hazır olmak zorunda kalıyorsunuz. Farklı bir yarışma, ama eğlenceli. Uzun zamandır bu yarışmada yer almıyordum, benim için iyi bir tecrübe oldu.

- İlk sıralarda mı yoksa sonlarda mı şut kullanmaya başlamak daha avantajlı?

PS: Isınmanın hemen ardından ilk sıralarda şut kullanmaya başlamak daha avantajlı. Hazır bir şekilde doğrudan yarışmanın içine giriyorsunuz. Söylediğim gibi antrenmanda şut kullanmaktan çok farklı ve 60 saniye içinde 25 şut atmak gerçekten zor.
vincekutay
Admin Yardımcısı
Admin Yardımcısı
vincekutay

Basketbol size ne ifade ediyor : Şov-eğlence:D

MesajKonu: Geri: Peja: Kapono hak etti   Peja: Kapono hak etti Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 4:34 pm

Gerçekten de Kapono haketmişti
allenhasan
Administrator
Administrator
allenhasan

MesajKonu: Geri: Peja: Kapono hak etti   Peja: Kapono hak etti Icon_minitimeCuma Nis. 04, 2008 3:09 pm

evet kanka başka k,im ederki
deniz
Üye
Üye
deniz

MesajKonu: Geri: Peja: Kapono hak etti   Peja: Kapono hak etti Icon_minitimeCuma Nis. 04, 2008 11:20 pm

ya evet izledim hemde çok iyiydi
allenhasan
Administrator
Administrator
allenhasan

MesajKonu: Geri: Peja: Kapono hak etti   Peja: Kapono hak etti Icon_minitimeC.tesi Nis. 05, 2008 9:01 pm

o yüzden almıştır zaten

Peja: Kapono hak etti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-