Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 32 Yaş : 15 Konum : Evden ;)) Basketbol size ne ifade ediyor : İfade etmeyen birşey sölersem daha az olur Kayıt tarihi : 02/02/08
Konu: Benim Macım :) C.tesi Şub. 02, 2008 5:01 pm
Eee arkadaslar sokak basketbolu sadece amerikada yok dimi ) gecen gün arkadaslarla yaptıgımız cift pota basketbol macını benim takımım 31-28 kaybetti... Takımın yıldızı ben 14 sayı 4 rebound aldım.. Kac asist yaptıgımı bilmiyorum ama 2 tane blok yaptım... Nese işin esprisi bi yana sokak basketbolu konusu sırıtmıs forumda onun yerine altyapı secmelerinin tarihleri, beko baqsketbol ligi yada euroleauge konsaymıs daha iimiş
TheBlackmamba Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Konum : evdeki pcden Basketbol size ne ifade ediyor : hic bir sey top sektırıyolar sadece:P Kayıt tarihi : 02/02/08
ilper naptın ya:P:D kesin bencıl oynadın ondan yenıldınız:D bence kalsın cunku bana gore sokak basketbolu nbaden daha zevklı ve daha iyi saygılarla:D:D
Lord of Rage Administrator
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 32 Yaş : 15 Konum : Evden ;)) Basketbol size ne ifade ediyor : İfade etmeyen birşey sölersem daha az olur Kayıt tarihi : 02/02/08