Lord of Rage Administrator
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 32 Yaş : 15 Konum : Evden ;)) Basketbol size ne ifade ediyor : İfade etmeyen birşey sölersem daha az olur Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Saymakla Bitmez! Paz Şub. 03, 2008 11:16 pm | |
| Hasan'cım ilk sorun http adresi www.frmbasket.com yada net yada en kötüsü tr.cx filan olsa daha iyi olur... İkincisi tema güzel güzel temalar var en sade temayı secmişsiniz bunu oylamaya acabilirz... Üye sayısına gelince yavas yavas artıcak ama ben kendi sitelerime reklamını yapıcam yada baska sitelere bikac basketbol forumlarıyla irtibata gecip bu adresi yaymaya calıscam... Birde siz 2 adminde sürekli online degil. Siteye uzun süre online olan olan bi admin gerekiyor... Önerilerimi dikkate alırsın umarım... | |
|
allenhasan Administrator
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 28 Basketbol size ne ifade ediyor : kısacası herşeyi :D Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Saymakla Bitmez! Ptsi Şub. 04, 2008 11:32 am | |
| abi ben sürekli online olmaya çalışıyorum yani ayrıca temala hakkında doğru düşünüyorsun | |
|
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 32 Yaş : 15 Konum : Evden ;)) Basketbol size ne ifade ediyor : İfade etmeyen birşey sölersem daha az olur Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Saymakla Bitmez! Ptsi Şub. 04, 2008 5:23 pm | |
| hasan chatbox yada msne gelsene bişi konuscam | |
|
| Konu: Geri: Saymakla Bitmez! Ptsi Şub. 04, 2008 6:29 pm | |
| Neyse ki temamızı düzelttik konu ve üye eksikligimiz kaldı geriye onlarda yavas yavas artar | |
|
allenhasan Administrator
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 28 Basketbol size ne ifade ediyor : kısacası herşeyi :D Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: Saymakla Bitmez! Paz Nis. 20, 2008 11:51 am | |
| üyelerimizde artmaya başlıyo galiba | |
|